Sajtótájékoztatót tartott a Jobbik

”Az elmúlt 30 évet nézve az ország alig lépett előre. A Jobbiknak volt egy világos jövőképe, de nem kellett a népnek. Most az önkormányzati választásokra készülünk"-hangzott el a sajtótájékoztatón ahol a helyi szervezet elnöke értékelte a választásokat is. Kalocsa József a következőket mondta el a tájékoztatón.

"Valóban eltelt két hónap egy tisztességtelen választás után. Ugye mint már az előbb is fogalmaztam, ami nem pusztít el az megerősít. Hát minket megerősített ebben. Mi eddig is tisztességgel végeztük a dolgunkat, becsülettel tettük a dolgunkat az állampolgárokért. Nagyon sok emberrel találkoztam, csalódott emberrel a választások után is. Én háztartási gépjavító vagyok alap helyzetben, így is szolgálom a közt, nem csak, mint a helyi alapszervezet elnöke, nagyon sok emberrel érintkeztem, akik mérhetetlenül csalódottak voltak, hogy ilyen eredményt ért el a Jobbik.  A Jobbik gyakorlatilag jobb eredményt ért el mint ezelőtt, de hát vesztettünk."

Dr. Weller-Jakus Tamás  a sajtótájékoztatón jelentette be, hogy 2018. június 1-től ő tölti be a választókerületi elnöki tisztséget.

/Forrás: Keszthelyi TV/