Dr. Weller-Jakus Tamás gondolatai a választás eredményéről

"Eddig nem írtam, próbáltam összeszedni a gondolataimat és uralkodni érzéseimen. Először is ezúton szeretnék köszönetet mondani azon embereknek akik hittek a változásban és szavazatukkal a változást támogatták! Ők Magyarország reménységei, a jövő! Köszönöm azt a mérhetetlen kitartást, szorgalmat azon személyeknek akik vagy így, vagy úgy de a kampányomat segítették! Köszönöm családomnak, feleségemnek és barátaimnak az elmúlt időszakban a kitartásukat mellettem! A győztesnek pedig nem kívánok gratulálni (pedig úgy illene). Egy hazugságok hirdetésén, plakátok rongálásán, lefestésén, megfélemlítésre épülő győzelem nem érdemel elismerést. Annyi bátorság sem szorult egyetlen egy kormánypárti jelöltbe sem, hogy nyilvános fórum során adjanak tanúbizonyságot arról, hogy amit mondanak azt mire alapozzák, mivel ahhoz bizony gerinc kell! Szégyelljék magukat!
A saját maguk által megalkotott, magukra szabott választási rendszer segítségével nyertek kétharmaddal. Ma Magyarországon nem számít a korrupció, a közpénzek elherdálása, az egészségügy helyzete, az oktatási rendszer, a mutyik, a haverok helyzetbehozása, a lezsírozott közbeszerzések, az eltűnt milliárdok és a hirtelen meggazdagodó milliomosok.
Ma Magyarországon lehet nyerni hazugságokkal, gyűlölet- keltéssel és félelemmel...
Hiába egy jól kidolgozott szakmai program, megoldások, sok ezer felszólalás, utcafórumok, beszélgetések, bérunió, a Balatonra kidolgozott fejlesztési terv devizások helyzetének rendezése stb... Elég migránsozni, sorosozni és ki lehet fosztani az országot ... Agymosás!
Marad a parizer, a farhát, a várólista, a rekord áfa, kis nyugdíj, a kilakoltatás a ,,devizahiteleseknek" sok millió becsületes, tisztességes magyar ember számára...
Aztán az is lehet, hogy mi tévedtünk, de ez már a jövő zenéje! Lehet bizonyítani!!! Addig is Isten óvja Magyarországot!
Jelen oldal a továbbiakban addig lesz amíg a Facebook fenntartja! Közéleti tevékenységemet ezen utolsó megosztással befejeztem. Még egyszer köszönöm mindenkinek, aki szavazatával támogatott!"

/Forrás: Dr. Weller-Jakus Tamás, Facebook/

Én pedig ezúton is szeretném megköszönni képviselőjelöltünknek, hogy elvállalta ezt az embert próbáló feladatot! Számomra öröm, hogy közösen küzdhettünk Magyarország szebb jövőjéért és a térség felvirágoztatásáért. Tamásban nemcsak egy jószándékú, tisztességes, komoly szakértelemmel rendelkező politikust, hanem egy nagyszerű embert ismerhettünk meg. A kampány során többször dolgoztunk együtt, rendkívül nagy szorgalomra és kitartásra volt szükség ennek végigcsinálásához. Nem egyszer érte őt megalapozatlan és méltatlan támadás, melyet mindig teljesen higgadtan tudott kezelni. Utcafórumaink során azt tapasztaltam, hogy Tamás igenis szimpatikus a környék lakosai számára, ezért különösen sajnálom, hogy befejezi közéleti tevékenységét. Persze megértem a döntését, és hozzá kell tenni, valóban megérdemli a pihenést. Az alábbi fotóval kívánok további minden jót az életben!

Szerk.: Vass Bálint