Sneider Tamás keszthelyi látogatása

Az országjárás célja, hogy a Jobbik Magyarországért Mozgalom országos vezetői közvetlen kapcsolatban legyenek a tagsággal, választ adjanak a bennük felmerülő kérdésekre. Az ellenzéki párt helyi tagjai és szimpatizánsai megtöltötték az éttermet, akik minden korosztályból jelen voltak; fiatalok is szép számban vettek részt: a Jobbik Keszthelyi Ifjúsági Tagozata nagyfokú érdeklődést mutatott elnök úr tájékoztatójára, gyakorlatilag ők fordultak legtöbb kérdéssel a párt vezetőjéhez.

Sneider Tamás elmondta, hogy egyre több civil szervezet keresi a Jobbikot azzal a céllal, hogy az önkormányzati választásokon történő együttműködésről folytassanak diskurzust. Ezen kívül szóba kerültek a nagyobb kormánypárt Jobbikkal szembeni alattomos támadásai, melyek célja egyértelműen az volt, hogy csorbuljon annak támogatottsága. A pártelnök azon következtetést vonta le, hogy ezek a próbálkozások sikertelenek voltak, mert a Jobbik továbbra is vezető ellenzéki erő, ahová a nagy lelkesedést eredményező Nemzeti Ellenállás Kiáltványának meghirdetése után egyre többen csatlakoznak.

Összességében elmondható, hogy az utóbbi időszak pártszakadásról szóló rémhíreinek ellenére stabilizálódott a Jobbik helyzete. Sneider Tamás keszthelyi látogatását hatalmas lelkesedés jellemezte, a párt szimpatizánsai pedig mind érdemi választ kaptak kérdéseikre.

Zala-völgye - Vass Bálint