Területbejárás Keszthelyen

Kezdeményezésemre a múlt csütörtökön Keszthely város Képviselő-testülete, (bár megjegyzem, három képviselőt nem érdekelt a program) területbejárást hajtott végre a belvárosban.

Végigjártuk a kiskereskedelmi egységeket és vendéglátó helyeket. Beszélgettünk az üzletvezetőkkel, dolgozókkal, akik számtalan problémával fordultak hozzánk.

Mivel ilyen eseményre még nem volt példa, igen nagy volt az érdeklődés nem csak a kereskedők részéről, hanem  az itt lakók is örömmel fogadták  látogatásunkat.

Magam is több problémára hívtam fel a képviselők figyelmét, így a sétáló utca burkolatának állapotára, a szemétszállítás kérdésére, vagy éppen a parkolóhelyek szűkösségére, állapotára.

Látható volt hogy ezen kezdeményezés elindított egy folyamatot, amit a képviselő-testülettől méltán el várnak a választó polgárok.

Kezdeményezni fogom a közterület bérlésével kapcsolatos rendelet módosítását annak érdekében, hogy mindenkinek egységesen, a túlbürokratizált engedélyezési eljárás gyorsan, törvényesen elérhető legyen.

Herold János

2.sz választókerület elnöke
önkormányzati képviselő